Energetische

Quantum touch

Quantum touch is een healing methode waarbij door ademhalingstechnieken het trillingsniveau van het lichaam/energie van de behandelaar wordt verhoogt, waardoor de cliënt zichzelf geneest. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam versnelt of versterkt, doordat het zich aanpast aan het verhoogde trillingsniveau.

Naast herschikking van structuur, zoals botten, worden pijn en ontstekingen snel verminderd, terwijl organen, systemen en klieren in evenwicht worden gebracht.

Aura/chakrahealing

Aurahealing is het helen van de mens door het helen van het energieveld dat elk mens om zich heen heeft.

Wanneer men emotioneel of mentaal uit balans is of er is een trauma doorgemaakt werkt dit door in onze aura en kan het de balans in onze chakra’s en aura verstoren. Er kunnen lichamelijke klachten ontstaan.  Door aura en chakra healing wordt er een balans teruggebracht van het energieveld/aura om je heen. Door de healing ga je je weer beter in je vel zitten en sta je steviger in je schoenen.

Reiki

Reiki is uitgevonden door Mikao Usui in Japan. Wanneer je Reiki vertaald is het Universele Levensenergie. Reiki is een vorm van energie geven door te fungeren als ‘doorgeefluik’. Universele  levensenergie wordt doorgegeven via de handen.

Blokkades kunnen ontstaan op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau en ervoor zorgen dat de energie niet goed meer stroomt. Reiki helpt om die blokkades op te heffen. Een Reiki behandeling kan je weer in balans brengen en ervoor zorgen dat je je meer ontspannen voelt.